Zoeken
Productcategorie

Bedrijf

Wie zijn wij?

Vanuit onze vestigingsplaats Apeldoorn richten wij ons op de verkoop van landbouwwerktuigen aan landbouwmechanisatiebedrijven in Nederland. Onze bestaansgrond is de toegevoegde waarde die wij kunnen bieden aan onze afnemers. Deze waarde bestaat met name uit het verstrekken van adequate informatie en adviezen en het verlenen van een goede service. Reesink Technische Handel B.V. (RTH) is een dochteronderneming van Royal Reesink, dat werd opgericht in 1786 en is daarmee een van de oudste handelshuizen in het land. Dat is, in combinatie met de uitstekende kwaliteit van onze producten met recht iets om trots op te zijn! 

Organisatie

Met ons team van specialisten zijn wij continu bezig om onze afnemers steeds beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn onze sterkste verkoopargumenten. Onze vertegenwoordigers zijn steeds op pad om u van de meest actuele informatie en adviezen te voorzien zodat klanten een optimale keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment. Daarnaast beschikken wij over een aftersales afdeling die u met raad en daad terzijde staat, zodat u zeker weet dat u op ons kunt rekenen wanneer het er echt op aan komt.

Merken

Voor RTH zijn de belangrijkste gezichtsbepalers sinds 1954 het Franse merk Kuhn en sinds 1985 het Duitse merk Rauch. In de negentiger jaren is daar de Oostenrijkse fabrikant Einböck en de Duitse fabrikant Knoche bijgekomen. De Duitse fabrikant Bergmann maakt sinds 2008 onderdeel uit van het leveringsprogramma. Als gevolg van de overname van de fabriek in Geldrop door Kuhn kan RTH de machines uit deze fabriek ook onder de naam Deutz Fahr leveren.

Royal Reesink vertegenwoordigd Kuhn ook op de Belgische markt met haar dochteronderneming Packo Agri.

Door op de volgende link te klikken wordt u doorverwezen naar de website van Packo Agri N.V.: www.packo.be

Door op de volgende link te klikken wordt u doorverwezen naar de website van Royal Reesink: www.royalreesink.com